Sähköinen taloushallinto

Fennoa kumppani

Kauttamme yrityksesi saa käyttöönsä modernin ja digitaalisen taloushallinto-ohjelmiston, joka helpottaa yrittäjän arkea merkittävästi.


Käytössämme on Fennoa, taloushallinnon pilvipalvelu, joka tehostaa yrittäjän ajankäyttöä sekä mahdollistaa yrityksen talouden seurannan aina ja kaikkialta. Asiakas saa käyttöönsä myös mobiiliapplikaation, jolla on helppo mm. lähettää kuitit pilvipalveluun kirjanpitäjälle.


Kysy lisää sähköisen taloushallinnon palveluista!

 

Ari Vapola
Web Tech Design

Suosittelija

Fennoa taloushallinto-ohjelman kautta on ollut tosi helppoa hoitaa kaikki yritykseni laskutukseen liittyvät asiat. Positiivinen asia on myöskin ollut se, että samasta ohjelmasta olen pystynyt näppärästi itse tulostamaan raportteja eri tarkoituksiin.

Fennoan puhelinapplikaation avulla on helppoa ladata ostoskuitit talteen pilvipalveluun. Helpottaa arkea suunnattomasti, kun kuitteja ei tarvi enää säilöä toimistolla ja erikseen kuljettaa tilitoimistolle.

Lakeuden Yrityspalvelun henkilöstö

Ammattitaitoinen henkilöstömme palvelee asiakkaita 35 vuoden tinkimättömällä kokemuksella. Asiakaslähtöinen sekä laadukas palvelu on meille itsestäänselvyys.

PIA-MARIA JÄRVINEN

TOIMITUSJOHTAJA
KLT

RAIMO AUKEALA

SENIOR ADVISOR
KLT

Soita 050 414 5230

Tai lähetä sähköpostia:
toimisto@lakeudenyrityspalvelu.fi