Palkanlaskenta on eri vaiheineen suuri kokonaisuus

Ulkoista palkanlaskenta meille! Hoidamme palkanlaskennan huolellisesti tehtynä ajallaan, täsmällisesti lakia ja työehtosopimuksia noudattaen. Meiltä asiakas saa kokonaisvaltaiset palkkahallinnon palvelut kattaen kaikki palkanlaskennan eri vaiheet. Palkkalaskelmat tuotetaan kätevinä verkkopalkkalaskelmina palkansaajan verkkopankkiin ja palkkailmoitukset tulorekisteriin. Palkanlaskennan oleellisena osana ovat myös palkkatodistukset, työtodistukset, työsopimukset sekä kela-hakemukset/-asiat.

Ulkoistamalla palkanlaskentasi meille, saat vapautettua käyttöösi enemmän aikaa liiketoimintasi kehittämiseen. Ota siis meihin yhteyttä!

Ari Vapola
Web Tech Design

Suosittelija

Palvelu on ollut tosi näppärä varsinkin siinä mielessä, kun minun ei tarvitse enää itse lähetellä työntekijöilleni palkkakuitteja. Työntekijä voi itse lukea omasta verkkopankistaan palkkaerittelyt.

Voin aina luottaa siihen, että työntekijän palkat sekä muut palkkaan liittyvät maksut on suoritettu asiaan kuuluvalla tavalla.

Lakeuden Yrityspalvelun henkilöstö

Ammattitaitoinen henkilöstömme palvelee asiakkaita 35 vuoden tinkimättömällä kokemuksella. Asiakaslähtöinen sekä laadukas palvelu on meille itsestäänselvyys.

PIA-MARIA JÄRVINEN

TOIMITUSJOHTAJA
KLT

RAIMO AUKEALA

SENIOR ADVISOR
KLT

Soita 050 414 5230

Tai lähetä sähköpostia:
toimisto@lakeudenyrityspalvelu.fi